Sanica Boru Elazığspor-medical Park Antalyaspor Maçının Ardından

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi sahsında Medical Park Antalyaspor’u 2-1...

Sanica Boru Elazığspor, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında kendi sahsında Medical Park Antalyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sanica Boru Elazığspor Teknik Drektörü Yılmaz Vural, galibiyetten dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Önemli bir rakip karşısında çok önemli pozisyonlar bularak, emeğin karşılığı olan 3 puanları almak bizleri çok mutlu etti. Oyuncularımı kutluyorum çok bir virajdı. Çünkü Belediye takımı puan kayıp etmiş, dolayısıyla ona yetişeceğiz kayıp edilse 6 puan fark olacak. Ordu’nun Galatasaray’ı yeneceğini düşünürsek bu kazanılan puanın yukarısı ile ilişkinin kopmaması anlamında çok önemli bir puan olduğunu düşünüyorum. Nitekim bunu başardık. Bu galibiyet çok önemliydi. Şimdi 24 puanımız var 35 puan için 11 puana ihtiyacımız var. Bu da 4 maça tekabül ediyor. Onu da almak şu an mümkün hale geldi” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Sanica Boru Elazığspor’lu Adem ise, kritik maçlar oynadıklarına dikkat çekerek, “Bizim mutlaka kazanmamız gerekiyordu. İki haftadır kötü gidiyorduk. Bu maça iyi hazırlandık. Rakibi çok iyi analiz ettik. İlk yarı çok iyi top oynadık. İkinci yarı yine öyle iyi oynadık. Bu şekilde maçı bitirdik. Önümüzde Akhisar maçı var. Ona iyi şekilde hazırlanıp bulunduğumuz yerden uzaklaşmamız gerekiyor” dedi.

Sanica Boru Elazığspor’lu Mehmet Çakır ise , maçın zor geçeceğini bildiklerini kaydederek, bu galibiyetin seri başlangıcı olması dileğinde bulundu.

MEDİCAL PARK ANTALYASPOR CEPHESİ

Medical Park Antalyaspor Teknik Drektörü Mehmet Dilek ise, rakibi kutlayarak, “İlk yarı maçı bitirebilirdik. Girdiğimiz pozisyonlar kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Ama ikinci yarı saha içinde olamadık. Coşkulu olamadık. Mücadelenin içine yüreğimizi koyamadık. Mağlup olduk gelirken farklı düşüncelerle geldik. İstediğimiz gibi olmadı. Kayıp ettik üzgünüz. Heyecanlı bir lig. Herkesin herkesi yendiği bir lig alanın sonuçlar onu gösteriyor. Hiçbir maç kağıt üzerinde kazanılmıyor. Sahada kazanılıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Medical Park Antalyaspor’lu Ergün Teber ise, basit goller yediklerini dile getirerek, “Pozisyon verdik. Daha sonra gol pozisyonlarına girdik ancak bunlardan birini değerlendirdik. İkinci yarı yine gol yedik. Basitçe goller yiyoruz. İnşallah Tarabzonspor maçı ile çıkışımızı sürdürürüz” şeklinde konuştu.

Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef ise, kendileri için çok önemli olan maçta mağlup olduklarını için üzgün olduğunu vurgulayarak, “İlk devre gol yiyince şevkimiz kırıldı. Sonradan toparladık ama yenildiğimiz için üzgünüz” İfadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: