Sanica Boru Elazığspor-orduspor Maçının Biletleri Satışa Çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynayacak olan Sanica Boru Elazığspor-Orduspor maçının...

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynayacak olan Sanica Boru Elazığspor-Orduspor maçının biletleri satışa çıktı.

Sanica Boru Elazığspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, takımın kümede kalma adına önemli puanlara imza attığı ligde, taraftar desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Açıklamada, "Bu bağlamda, yönetim kurulunun bilet fiyatlarında her hangi bir değişiklik yapma gibi bir tasarrufta bulunmayarak, taraftarlara büyük bir jest yaptı" denildi.

Reklam
Reklam

Pazar günü saat 17.00’da Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Sanica Boru Elazığspor-Orduspor maçının bilet fiyatları, kale arkası 10, maraton tribünü 20, kapalı tribün 30, VİP 50, Misafir Tribünü ise 10 TL olarak belirlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: