Sanica Boru Elazığspor Yılmaz Vural İle İlk Antemanını Yaptı

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Yılmaz Vural Elazığ Atatürk Stadyumu'nda takımla birlikte ilk antrenmanını...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörlüğü'ne getirilen Yılmaz Vural Elazığ Atatürk Stadyumu'nda takımla birlikte ilk antrenmanını yaptı.

Atatürk Stadyumu'nda ilk taktik çalışmasını yapan Teknik Direktör Yılmaz Vural, hiçbir zaman bu takım küme düşecek veya kümede kalacak gibi laflar sarf etmeyeceklerini söyledi. Vural, takıma güvendiğini ifade ederek, "Takımımız derece yapacak diye düşünüyoruz, o kadar da iddialı söylüyorum. Tabi ki ligin en sonundaki takımın lig şampiyonu olmayacağı herkes tarafından bilinir. Bu takım ligde kalsın diye çaba gösteriyoruz. Ligde kalırsak pirim alacağız. Herkes bunu böyle görürken biz takımı şampiyon yapacağız dersek bize gülerler. Lige yeni çıkan takımların sorunu ligde kalmak. Onun için bizimde ligde kalmamız lazım” dedi.

Reklam
Reklam

Yılmaz Vural futbolcularını sahaya çıkarken kafalarının rahat olacağı bir duruma getireceğini anlatarak, "Sayın başkana teşekkür ederim, bize çok destek veriyor. İdari problemleri onlar çözüyor. Taraftarın bize vereceği destek çok önemli. Onların vereceği destekle çok iyi şeyler yapabiliriz. Gönül ister ki daha işi şeyler söyleyelim. Şimdiden havaya girmek iyi değil“ diye konuştu.

Takımın iyi bir ekipten oluştuğunu söyleyen Yılmaz Vural, sıkıntılar olduğunu ve bunu ortadan kaldırmak için çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: