Sanica Boru Elazığspor’da Bursaspor Maçı Hazırlıkları Başladı

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş maçı hakeminin sürelerle oynadığını ve bu maçtan...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Beşiktaş maçı hakeminin sürelerle oynadığını ve bu maçtan mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Yılmaz Vural Elazığspor tesislerinde düzenlediği basın toplantısında ilk yarıda 15 saniyelik farkla gol yediklerini belirterek, hakemin 2. devrede uzatmanın bitmemesine rağmen maçı bitirdiğini öne sürdü. Vural, ”Bu saniyeler futbolda çok önemli. Hakem oyunu bayağı bir etkilemiş görünüyor. 3 dakika daha süre varken eğer o bölümde siz, gol yerseniz tabi ki atak yapacak ve sıkıntılı duruma düşeceksiniz. Buna rağmen, kesmedik oyunu çaba gösterdik ama maalesef böyle bir sonuçla karşı, karşıya kalmış olduk. Biz buna çok üzüldük. Elazığ tarihinde böyle bir kalabalık taraftar görmemişti. Çok iyi başladığımız oyun erken attığımız bir gol vardı ve oyunun birinci devresine tamamen hakimdik“ dedi.

Reklam
Reklam

Beşiktaş maçında hiç hak etmedikleri goller yediklerini belirten Vural, ilk yarının sonunda 10 saniyelik kısımda gol yememiş olsaydılar Beşiktaş'ın daha açık oynamak zorunda kalacağını kaydetti. Vural, "Biz de daha farklı bir mantıkla oynayacaktık. Maç 1-1 olunca atılan veya yenilen bir gollün uygulama açısından çok önemli farklılıklar getirdiği ortada. Benim oyuncularıma sitem ettiğim konu şudur; biz Türkiye liginde topu kendisinde tutmakla ilgili ender çalışan takımlardan birisiyiz. Her gün topa sahip olmanın antrenmanını yapıyoruz. Benim üzüldüğüm konu bu” diye konuştu.

Yılmaz Vural, Bursaspor maçına çıkıp 3 puan alabilmek için oynayacaklarını belirterek, bunda başarılı olmak için tüm imkanlarını seferber edeceklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam, "Bursa seyircisi de maça yoğun ilgi gösteriyor. İnşallah bütün bunların nasıl üstesinden geleceğimizin yollarını bulup, kazanmak için uğraşacağız. Maç ağırlıklarına bakıldığında bunların artık kolay maçlar olmadığı ortadadır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz