Sanica Boru Elazığspor’da Gaziantep Maçı Hazırlıkları Başladı

Sanica Boru Elazığspor bir günlük iznin ardından kulüp tesislerinde çalışmalara başladı. Spor Toto Süper Ligin...

Sanica Boru Elazığspor bir günlük iznin ardından kulüp tesislerinde çalışmalara başladı. Spor Toto Süper Ligin 33. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor’a ligde kalması için bir puan yetecek.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, ”Şuan düşme potasındaki takımlardan en avantajlı olan biziz” dedi.

Antep takımının 42 puanla şuan ligde kalmış durumda olduğunu belirten Vural, "42 puanımız olsaydı rahat olacaktık." yorumunda bulundu. Vural, "Biz bir puan alırsak kim ne yaparsa yapsın biz bu ligde kalırız. Çünkü bakın gazetelere düşme potasındaki takımlardan biri olarak Elazığspor da gösteriliyor." şekinde konuştu.

Reklam
Reklam

Federasyona da göndermede bulunan Vural, ”Bizim kupa veya herhangi bir maçımız yok. Neden ilk gün oynuyoruz anlamadım, hafta sonu oynayabilirdik. Geçen hafta oynadığımız Mersin maçı da bizim için çok önemli bir maçtı ve kazandık. Geldiğimizden beri bu maçları düşünmekten ben de usandım. İşte her zaman kaybedersek gittik, düşüncesinden ben de yoruldum.” dedi.

Elazığ olarak geriye baktığında çok önemli bir iş becerdiklerini belirten Vural, ufak detayların koca sezonda emeklerinin karşılığını alabilecekleri çok önemli bir maça çıkacaklarını kaydetti. Tekmeye kafasını sokan burnunu kıran oyuncularla oynadıklarına dikkat çeken deneyimli teknik adam, "Bu oyunculara sahipseniz size bu ligde bir şey olmaz. Antep’de bu puan mücadelesine hazırlanacağız, inanın çok yorgunuz." diye konuştu.

Türkiye’de ki futbolun halini görmeleri gerektiğini belirten Vural, "Bakın Fenerbahçe maç oynadı ayakta kalamıyordu. Bu önemli maçta neden bizi cuma oynatıyorlar anlamıyorum. Bunu söylemek zorundayım. Bizim oynayacağımız bu maç çok önemli ve bir puana ligde kalacağız." dedi.

Reklam
Reklam

Serdar Gürler ise kendilerine bir puanın yettiğini belirtip, "Biz Antep’e 3 puan için gideceğiz. Her deplasmana olduğu gibi bu deplasman maçına da üç puan için gideceğiz. Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Ligi iyi bitirmek istiyoruz ve bu maçı alıp evimizde ki Sivas maçını rahat oynayacağız." dedi.

Köksal Yedek ise, son iki maçın çok önemli maçlar durumunda olduğunu ifade edip, "Ligde kalmamız adına Antep maçından bir puan yetiyor ama iki maçı da kazanmak için çıkacağız." şeklinde konuştu.
Ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yedek, "Antep son haftalarda iyi futbolu ile düşmekten kurtuldu. Ama zor maç olacak fakat umarım kazanan taraf biz oluruz." şeklinde açıklamada bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: