Sanica Boru Elazığspor’da Gözler Mersin Maçına Çevrildi

Sanica Boru Elazığspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına devam ediyor.Süper Toto Süper Lig’in 32. haftasında...

Sanica Boru Elazığspor, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Süper Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile oynayacakları maça hazırlanan Sanica Boru Elazığspor’da gözler bir yandan da İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında olacak. Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan teknik direktör Yılmaz Vural, “Mersin takımının üç maçını izledik, bu üç maçta gözlemlediğimiz ciddiyeti ile devam etse idiler bu takım lige devam ederdi, ama futbol bu, yani yapacak bir şey yok." dedi. Mersin takımına geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vural, "Umarım biz bu takımın çektiği kadar sıkıntı çekmeden ligi tamamlamış oluruz. Bu açıdan her maça olduğu gibi bu maça da ciddiyetle bakıyoruz. Alacağımız 3 puan çok önemli. Belediyespor 3 maçını alabilir ve biz 3 maçımızı kaybedersek ligde kalamayız, bir puan bile ligde kalmamıza yardımcı olabilir." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

"BEŞİKTAŞ'A SÖZ ETMEK HADDİME DEĞİL"

Bazı basın organlarında çıkan 'Beşiktaş büyük kulüp değil' şeklinde açıklamalarının yanlış anlaşıldığına değinen başarılı teknik adam, "Reha Muhtar çok önemli bir gazetecidir. Türkiye’de ironi yapmak için ağzınızdan çıkan kelimeleri bazen kişiler kendine göre yorumluyor. Yani bizim ne haddimize 110 senelik büyük bir yakıma küçük takım demeye. 1903, 1905 ve 1907'de kurulmuş üç büyük takım var ve bu takımlar futbolu sevdiren takımlardır. Arkadaşlarımız bile bazen ilk önce büyükleri ve sonra memleket takımlarını tutuyor. Biz bu takımlara küçük takım damgası vuramayız." şeklinde konuştu.

Türkiye liginin iki büyüğe doğru gittiğine de dikkat çeken Vural, "Dikkat edelim diğer iki büyük takım maddi ve manevi arayı açıyor, bu unvana layık olmalarını istiyoruz. Benim camia olarak Beşiktaş ile aram iyidir. Husumet güzel bir şey değil, kimse bu tezgâha düşmez, konuyu böyle görmekte fayda vardır. Hepimizin katıldığı gibi iş iki büyüğe doğru gidiyor." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz