Sanica Boru Elazığspor'da Kamp 14 Temmuz'da Sona Eriyor

Sanica Boru Elazığspor’da ilk etap hazırlık kampı yarın sona erecek. Teknik direktör Sollied ve yardımcıları...

Sanica Boru Elazığspor’da ilk etap hazırlık kampı yarın sona erecek. Teknik direktör Sollied ve yardımcıları yönetiminde 7 Temmuz’da başlayan hazırlık kampında son çalışma yarın yapılacak ve futbolculara bir gün izin verilecek. 15 Temmuz’da İstanbul’da toplanacak olan Elazığsporlu futbolcular buradan Hollanda’ya gidecek.

Hollanda’da yapılacak ikinci etap hazırlık kampının 16 gün süreceğini belirten yöneticiler, “Sezon hazırlıklarının ikinci etabı bizim için büyük önem taşıyor. Takımın kadrosu burada netleşecek. Transfer etmek için görüşmelerde bulunduğumuz bazı isimler de Hollanda kampına katılacak. Böylece lig için düşündüğümüz kadro şekillenmiş olacak” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Takımın Hollanda kampı süresi içinde beş veya altı hazırlık karşılaşması oynamasının planlandığını da belirten yöneticiler, “Bu karşılaşmalarda teknik direktörümüz Sollied bu sezon takımın oynayacağı sistemin tam olarak oturmasını planlayacak. Bu nedenle hazırlık maçlarında asıl amacımız sistemin oturmasını sağlamak olacak. Hollanda kampının ardından ülkeye dönecek ve Ankara’da düzenlenecek olan TSYD Turnuvası’na katılacağız. Bu turnuva bizim için çok önemli. Çünkü lig öncesi son durumumuzu bu turnuvada görecek ve eksiklerimizi gidererek lige başlayacağız” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: