Sanica Boru Elazığspor’da Tek Hedef 3 Puan

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kamp dönemi için hazırlık yaptıklarını belirterek, Elazığspor’un değerinin...

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, kamp dönemi için hazırlık yaptıklarını belirterek, Elazığspor’un değerinin karşılığını puan olarak yeni almaya başladığını söyledi.

Basın mensupları ile bir araya gelen teknik direktör Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda oynayacakları Eskişehirspor maçından üç puanı hedeflediklerinin altını çizerek, kazandıkları takdirde 15 günlük arada Antalya'da kamp yapacaklarını ifade etti.

Vural, ligdeki puan farklarının çok yakın olduğunu vurgulayarak, “Gençlerbirliği maçı öncesi Elazığ’a döneceğiz. Kamp döneminde hazırlık maçı yapacağız. Oynamayan arkadaşlarımızı deneyeceğiz. Yeni gelen 5 arkadaşımızla hazırlık maçı oynayamadık. Ligde birbirine yakın puanlar var. Çok yakın puanlara rağmen bir gol bir puan çok önemli rol oynayacak. Bunları planlayarak maç stratejimizi ona göre hazırlamamız gerekiyor. Tabi kart konusu var Ivesa 2 sarı kartlı Ahmet Görkem’in 2 sarı kartı, Sedat’ın 2 kartı oldu. Köksal’ın ve Bülent’in 2 kartı var. Volkan ve Mehmet Çakır’ın 2 kartı, Aydın’nın üç kartı var. Yani üç kartlı bizim İvan Volkan ve Bülent. Kart sayısı artacak tabi ki" dedi.

Reklam
Reklam

Sanica Boru Elazığspor’un değerinin karşılığını puan olarak yeni almaya başladığını belirten Vural, "Bundan önce yaptığı ile aldığı puan arasında hep ‘yapabiliriz mi’ dedik. Nitekim bunu başardık. Bizim en büyük güvencemiz takımımız çok genç bir takım değil. Bu atmosferde çok uzun süre yaşamış çok sayıda oyuncumuz var. Hemen hemen 10’dan fazla 30 yaş üzeri oyuncumuz var. Takımın 15 oyuncusu takımın 11'ini çıkarmaz. Takım çok olgun bu gibi durumlarda nasıl tepki vereceğini bilen bir takım. Bizlerde rahatlamaya müsaade etmeyiz. Şuanda yaptıklarımız daha iyi şeyler yapacağımızın bana göre kanıtı" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: