Sanica Boru Elazığspor'dan "101 Akülü Sandalye" Kampanyasına Destek

Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Yılmaz Vural ve futbolcular, Elazığ Valiliği himayesinde yürütülen "101 Akülü Sandalye" kapsamında

Sanica Boru Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, teknik direktör Yılmaz Vural ve futbolcular, Elazığ Valiliği himayesinde yürütülen "101 Akülü Sandalye" kapsamında 21 akülü tekerlekli sandalye alacak.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Ömer Çöteli ile tiyatro ve sinema oyuncusu Abdullah Şekeroğlu, Sanica Boru Elazığspor Tesisleri'ni ziyaret ederek, 101 akülü tekerlekli sandalye toplanması amaçlanan kampanyaya destek istedi.

Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, başından beri takip ettiği kampanyaya, 5 akülü sandalye ile destek olacağını belirtti.

Reklam
Reklam

Kendi verdiği destekle temin edilen akülü sandalye sayısının 85'e ulaştığını öğrenen Öztürk, kalan 16 sandalyenin ise futbolculardan temin edileceğini söyledi.

Öztürk'ün konuşmasının ardından, bordo-beyazlı ekibin teknik direktörü Yılmaz Vural da akülü tekerlekli sandalyelerden birini kendisinin alacağını ifade etti.

Böyle bir kampanyaya destek vermekten onur duyduklarına değinen Vural, herkesin engelli olabileceğini, bunun için insanların daha duyarlı davranması gerektiğini kaydetti.

Çöteli ve Şekeroğlu ise kampanyaya verdikleri destek nedeniyle Öztürk, Vural ve futbolculara teşekkür etti.

Muhabir: İsmail Şen / Emrah Gökmen / Musa Samur

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: