Sanica Boru Elazığspor'dan Basın Mensuplarına Yemek

Sanica Boru Elazığspor’un ligin bitimine 1 hafta kala yerini sağlamlaştırarak ligde kalması ve başarılı bir...

Sanica Boru Elazığspor’un ligin bitimine 1 hafta kala yerini sağlamlaştırarak ligde kalması ve başarılı bir periyot yakalaması sebebiyle Elazığspor Onursal Başkanı ve Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu tarafından futbolcu, teknik heyet, kulüp çalışanları ve yönetim kurulu ile spor basınına bir yemek verildi.

Elazığ Belediyesi merkez binada yer alan sosyal tesiste gerçekleştirilen yemeğe, Elazığ Valisi Muammer Erol, Elazığ Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Elazığ Emniyet Müdürü Ayhan Buran, Sanica Boru Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk, Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, bordo - beyazlı takımın oyuncuları, kulüp çalışanları ve görevli basın mensupları katıldı.

Reklam
Reklam

Bir hayli neşeli geçen yemek merasiminde ayrıca Regaip Kandili olması nedeni ile basın mensupları arasında Kandil gecesi kutlandı.
Yemek sonrası bir açıklama yapan Elazığ Belediye Başkanı ve Elazığspor Onursal Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kandil gibi güzel bir günde bir araya geldikleri için çok mutlu olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: "Gerçekten Elazığ’a çok güzel günler yaşattınız ve sizlerde bizlerde inanarak, mutlu sona ulaştık. İnanıyorum ki bu süreçten sonra Elazığ daha farklı olacak ve Türkiye’nin inci ve marka şehri olacaktır. Sizlere değerli hemşehrilerimiz adına sonsuz teşekkür ediyorum.”

Gecede konuşma yapan Elazığ Valisi Muammer Erol da “Pazar günü oynayacağımız Sivasspor maçı bizim son 4-5 yıldır belki de en rahat maçımız olacak. Çünkü kümede kalma adına hiçbir endişemiz yok ve bu sizlerin sayesinde oldu. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl başka hedefler için ligde mücadele eder ve bunu gerçekleştiririz, çünkü bu şehrin ufku buna açık.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk ise ligin uzun ve yorucu bir maraton olduğunu bu süreçte şehrin Valisi, Belediye Başkanı, siyasileri ve büyüklerinin kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadıklarını ifade ederek, "Allah hepsinden razı olsun, yeni sezon için bizler çalışmalara başladık ve pazar günü hocamızla iç transfer konusunu konuşacağız ve sonrasında dış transfer çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Önümüzdeki yıl tek hedefimiz taraftarımıza bu stresi yaşatmamak, çünkü buna benimde gücüm kalmadı. 22 hafta herkes, 'Elazığspor ligi bıraktı, düştü' derken bizler bu işi bırakmadık, ligi ilk 10 da bitireceğiz dedik."dedi.

Pazar günü Sivasspor maçını galibiyetle tamamlayıp ligi 3 puanla kapatmak istediklerini ifade eden Öztürk, "Gücümüzün yettiği kadar hedefimizi biraz daha yükselteceğiz ve inşallah uzun yıllar süper ligde kalacağız.” diye konuştu.

Yemek sonrasında ise Cuma akşamı Kanal D televizyonunda yayınlanan ve şovmen Beyazıt Öztürk’ün sunduğu Beyaz Şova katılacak olan Sanica Bonu Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural’a Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şovmen Beyazıt Öztürk’e hediye edilmek üzere Elazığ’ın meşhur 8 köşe kasketinden hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz