Saniye Saniye Hırsızlık

Çanakkale’nin Kepez beldesinde bir kasaba giren hırsız, işletme sahipleri yemek yediği sırada kasadan 120 lira...

Çanakkale’nin Kepez beldesinde bir kasaba giren hırsız, işletme sahipleri yemek yediği sırada kasadan 120 lira para aldı. Zanlı, iş yeri sahibi geldiğinde ise adres sorarak uzaklaştı.

Atatürk Caddesi'nde bulunan "Et Dünyası" isimli dükkana giren bir kişi, iş yeri sahiplerinin arka odada olmasını fırsat bilerek kasadan bir miktar para aldı. Zanlı, sesi duyup yanına gelen iş yeri sahibine adres sorup dükkandan çıktı.

İşletme sahibi Nalan Ataman, “Biz arka odada yemek yiyorduk. Oğlum bir ses duyduğunu söyledi. Ama kalkmadık. Bir kez daha ses gelince ben içeriye gittim. Ortada bir genç gördüm. Adres sormak için geldiğini söyledi. Kağıt kalem isteyip bir telefon numarası yazdıktan sonra hastanenin yerini sordu. Söyledim ve dükkandan çıktı. Ben durumdan şüphelenerek kamera görüntülerini izledim. Kasadan para aldığını fark edince de polise haber verdim. Kasada yüklü miktarda para vardı ama ilk açınca 20 TL almış. Kapatıp tekrar açarak 100 TL daha almış. Her halde ihtiyacı olan kadarını aldı. Ya da anlaşılmasın diye böyle yaptı. Orasını bilmiyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Kamera görüntülerinde, iş yerine giren ve içeride kimse olmadığını fark eden hırsızın montun kapüşonunu kafasına geçirerek kasaya yöneldiği, kasadan 2 kez para aldığı görülüyor.

İş yerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını alan polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: