Sanko 55. Yetkili Servisini Mardin’de Açtı

Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, 55. yetkili servisi ve MTS araç markası şubesini...

Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi, 55. yetkili servisi ve MTS araç markası şubesini Mardin’de törenle açtı.

İstasyon semtinde bulunan Sanayi Sitesi'nde iş adamı Mehmet Demir tarafından açılan Sanko Makine MST yetkili servis şubesinin açılışına Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İmalat Makinaları Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı, Mardin Bölge Sorumlusu Gökhan Elmas, Satış Sorumlusu Mahmut Taş, Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, iş adamları ve sanayi sitesi esnafı katıldı. Açılış töreninde bir konuşma yapan Yeşilli Belediye Başkanı Enver Sağlam, bu tür yatırımların Mardin’in kalkınmasında önemli bir rol aldığını belirterek, Sanko'ya ilçelerine yaptıkları yatırımdan dolayı teşekkür etti. Kendisinin de belediyeye Sanko’dan bir iş makinesi aldığını ifade eden Sağlam, "Sanko’nun ürettiği araçlar tamamen yerli üründür. Çok sağlam bir ürün kendilerinden memnunuz. Yatırımlarını Mardin’e yönlendirmelerini bekliyoruz. Yetkili servisin Mardin’de açılmasından dolayı da kendilerini kutluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Reklam
Reklam

Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İmalat Makinaları Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı ise, Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi olarak yetkili servis ve MTS araç markasının 55. şubesini Mardin’de açtıklarını söyledi. Karlı, "Mardin son yıllarda sanayi ve inşaat alanında önemli bir gelişmelerin yaşandığı kentlerden bir tanesidir. Sanko bünyesinde yerli üretim olan MTS araçlarının bugün 37 ülkeye ihracatı yapılmaktadır. Tamamen yerli ürün olan araçlarımızın teknik servis ve yedek parça konusunda hiçbir sıkıntı yaşanmamaktadır. Bu yatırımları Mardin’de açmaktan dolayı büyük gurur duyuyoruz" şeklinde konuştu.

Açılışın ardından Sanko Makine Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi İmalat Makineleri Satış ve Pazarlama Direktörü Aydın Karlı, Sanko Mardin Makine Yetkili Servis Temsilcisi Ahmet Demir’e yetkili olduğuna dair sertifikayı verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: