Sanko Makina Ankara'da Gücüne Güç Kattı

Sanko Makina Ankara Yetkili Servisi Şimşek Makina, OSTİM’deki yeni yerinde hizmete girdi.Ankara iş çevrelerinden çok...

Sanko Makina Ankara Yetkili Servisi Şimşek Makina, OSTİM’deki yeni yerinde hizmete girdi.

Ankara iş çevrelerinden çok sayıda temsilcinin katıldığı açılışta konuşan Sanko Makina Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Hamut, Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Uğur Güllü ve Ostim Başkanı Orhan Aydın, Şimşek Makina gibi yetkili servislerin büyüdüğünü görmekten mutlu olduklarını söylediler. Şimşek Makina sahibi Ramazan Şimşek, yeni binada Sanko Makina iş makinesi kullanıcılarına daha iyi hizmet vereceklerini kaydetti. Açılış töreninde sergilenen Doosan ve MST marka iş makineleri ile ilgilenen konuklara, Sanko Makina ve Şimşek Makina uzmanları tarafından ayrıntılı bilgi verildi. Tören, bahçede düzenlenen mangal partisi ve canlı müzik dinletisi ile sona erdi.

Reklam
Reklam

SANKO MAKİNA

Temsilcisi olduğu Güney Kore menşeli Doosan marka iş makinelerini yıllardır Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturan Sanko Makina, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’nde yaklaşık 42 bin metrekare alan üzerine kurulan ultra modern üretim tesislerinde MST markası ile yüksek performanslı iş makineleri üretiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: