Sanko Sanat Galerisi’nde Fotoğraf Sergisi

Fotoğraf sanatçı Ersun Can’ın 39 eserinin yer aldığı fotoğraf sergisi Sanko Sanat Galerisi’nde açıldı. ...

Fotoğraf sanatçı Ersun Can’ın 39 eserinin yer aldığı fotoğraf sergisi Sanko Sanat Galerisi’nde açıldı.

Fotoğraf sanatçısı Ersun Can, 3’üncü sergisini Sanko Sanat Galerisi’nde açtı. 39 eserin yer aldığı serginin 6-7 yıllık çalışmanın ürünü olduğunu belirterek Ersun Can, tekstil mühendisi olduğunu, işi gereği gittiği birçok yerde çektiği fotoğrafları insanlarla paylaşmaktan hoşlandığını söyledi.

İnsanların gidemediği yerleri onlara göstermek için böyle bir srgiyi açtığını ifade eden Can, fotoğraf çekimlerinde tarihi yapılar ve şehirlerin ilgi alanı olduğunu kaydetti.

Reklam
Reklam

Tarihi güzellikleri, insanlarla bağdaştırarak sergilediğini ifade eden Can, daha önce Kuşadası ve İstanbul’da sergi açtığını bildirdi. Can, “Tarihi mekanları dolaşırken birden aklıma gelen bir düşünce beni ‘insan ve tarih’ başlığında oluşan bu fotoğraf çalışması konusunda heyecanlandırmaya yetti. Binlerce yıl öncesinde yaşamış medeniyetlerin sanat ve sanatçıya verdiği önem ve bu eserlere hala günümüzde hayranlıkla bakabiliyor olmamız bende ayrı bir heyecan konusudur.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: