Sanko, Ulusal Sinir Sistemi Cerrahisi Kongresi'ne Sponsor Oldu

SANKO Holding, Gaziantep Tuğcan Otel’de düzenlenen ‘8. Ulusal Sinir Sistemi Cerrahisi Kongresi’nin ana sponsoru oldu.Türkiye...

SANKO Holding, Gaziantep Tuğcan Otel’de düzenlenen ‘8. Ulusal Sinir Sistemi Cerrahisi Kongresi’nin ana sponsoru oldu.

Türkiye genelinden çok sayıda uzmanın katılımcı ve izleyici olarak iştirak ettiği kongrenin Bayazhan’da düzenlenen gala yemeğinde, SANKO Holding’e Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği Başkanı Prof. Dr. Savaş Ceylan ve Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği 8. Bilimsel Kongresi Başkanı Prof. Dr. Serdar Özgen tarafından teşekkür plaketi verildi.

SANKO Holding adına plaketi alan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, SANKO Holding’in sosyal sorumluluk projelerine destek vermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dr. Yıldırım, “Özellikle tıbbi kongrelerde Özel Sani Konukoğlu Hastanesi olarak her türlü destek ve katkıyı sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Daha önceleri olduğu gibi bundan sonra da bu tür organizasyonların içerisinde olacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Bu arada, 8. Sinir Sistemi Cerrahisi Kongresi’nin düzenlendiği Tuğcan Otel’de stand açan Özel Sani Konukoğlu Hastanesi, katılımcı ve ziyaretçilere hastane ile ilgili bilgi sundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: