Şanlı Çarşı’dan Gençlik Spor’a Ziyaret

Şanlı Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı Kerim Aktosun ve beraberindeki heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl...

Şanlı Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı Kerim Aktosun ve beraberindeki heyet, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldızı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında konuşan Şanlı Çarşı Taraftarlar Grubu Başkanı Aktosun, yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız'a teşekkür ederek, “Sayın Müdürümüz, spor anlamında Şanlıurfa'yı önemli bir konuma getirmiştir. Ayrıca Gap Arena Stadımız, yapmış olduğu yeniliklerle daha güzel bir hale gelmiştir. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Ertuğrul Yıldız'ın manevi olarak her zaman yanında olduğumuzun bilmesini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Şanlı Çarşı Taraftarlar Grubu’nun yapmış olduğu ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, “Öncelikle bizim amacımız sadece Şanlıurfa'yı spor şehri yapmaktır. Bu bağlamda İl Müdürlüğü olarak personellerimizle birlikte elimizden gelen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya da devam ediyoruz. Ayrıca ziyaretlerden dolayı teşekkürlerimi ifade ederim” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: