Şanlıurfa Belediyesi 70 çöp konteyneri aldı

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesince 70 çöp konteyneri alındı.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesince 70 çöp konteyneri alındı.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, kapalı sistem konteynerler görüntü kirliliğinin yanı sıra kötü kokuların yayılmasını önleyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa'nın, Türkiye'nin en temiz şehirleri arasında yer almaya başladığını belirtti.

Vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade eden Fakıbaba, şunları kaydetti:

"Yeni çöp konteynerleri halkımızın hizmetine sunuldu. Biz sağlığa hijyene, temizliği ve çevreye çok önem veriyoruz. Halkımız da bu konulara dikkat ediyor. Şehrimize yakışanı yapmaya çalışıyoruz."

Reklam
Reklam

Belediye Çevre ve Temizlik Müdürü Mehmet Palalıoğlu da belediyenin vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla teknolojik hizmetlerden en iyi şekilde yararlandıklarını belirtti.

Yeni alınan çöp konteynerlerinin Avrupa'da da kullanıldığını aktaran Palalıoğlu, ilerleyen günlerde yer altına monte edilen konteynerlerden de temin edebileceklerini kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: