Şanlıurfa Belediyesi'nden Ücretsiz Üniversite Hazırlık Kursu

Şanlıurfa Belediyesi, Hayati Harran-i Kadın Destek Merkezi binası içerisinde yer alan gençlik merkezinde ücretsiz üniversiteye...

Şanlıurfa Belediyesi, Hayati Harran-i Kadın Destek Merkezi binası içerisinde yer alan gençlik merkezinde ücretsiz üniversiteye hazırlık kursları vermeye başladı.

Hafta sonu üniversiteye hazırlık kurslarına devam eden öğrencilerin 50’si kız, 20’si de erkek öğrencilerden oluşurken, toplam 22 saat matematik, fizik ve edebiyat derslerinden faydalanan öğrencilere ücretsiz olarak üniversite hazırlık kitabı da dağıtıldı.

Cumartesi ve pazar günleri sabah 08.00'de başlayan üniversiteye hazırlık kursları saat 12.00’de sona eriyor. Şanlıurfa Belediyesi Hayati Harran-i Gençlik Merkezi'nde 2 sınıftan oluşan kurslara, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerin görevlendirildiği bildirildi. Mayıs 2013 tarihine kadar devam edecek olan kurslardan faydalanan öğrencilerin çoğunluğunu, maddi durumu iyi olmayan öğrenciler oluşturuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz