Şanlıurfa Belediyesi'nin Çalışmaları

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesinin alt ve üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Karşıyaka, Ahmet Yesevi, Süleymaniye, Devteşti, Direkli, Maşuk ve Dağeteği mahallelerinde, toplam 28 kilometrelik yolun yapım çalışmaları sürüyor.

Hayati Harrani Mahallesi'nde yapımına başlanan 32 derslikli okulun ise gelecek yıl eğitime hazır hale getirilmesine çalışılıyor.

Akabe ve Osmanbey mahallelerinde inşaatlarına başlanan çorba evlerinin de 1 ay içinde tamamlanması planlanıyor.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, yeni çalışmalarla birlikte kenti daha modern bir görüntüye kavuşturmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Göreve geldikten sonra 26 yeni yol açıklarını ve 15 yolu genişlettiklerini belirten Fakıbaba, yeni yol açma ve genişletme çalışmalarının da süreceğini kaydetti.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: