Şanlıurfa Belediyesinin Tünellerdeki Çalışmaları

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi'nce yürütülen cephe sağlıklaştırma çalışmalarının 45 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa Belediyesi'nce yürütülen cephe sağlıklaştırma çalışmalarının 45 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğünce, kentteki tarihi sokaklarda cephe sağlıklaştırma çalışmaları yapılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Koruma Amaçlı İmar Müdürü Musa Demirkol, Balıklıgöl ve Ahmet Bahçivan İşmerkezinin yanındaki tünellerde yürütülen çalışmaların 45 gün içerisinde tamamlanacağını bildirdi.

Şehir merkezinde görüntü kirliliğin tamamen ortadan kaldırılması için çaba harcadıklarını aktaran Demirkol, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Balıklıgöl mevkisindeki tüneller çok büyük bir çirkinlik arz ettiği için orada iyeleştirme yapıyoruz. Tarihi Urfa bölgesindeki bütün caddelere el attığımız gibi tünellere de el attık. Yalnız tünelleri Şanlıurfa Valiliği ile birlikte projelendirdik. Şu anda projemiz ihale edildi. Cephe sağlıklaştırmasını 45 gün içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bunun dışında Urfa'da görüntü kirliliğine neden olan özelikle ana arterlerdeki bütün cephelerde cephe sağlıklaştırmalarını büyük bir hızla yapmaktayız."

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz