Şanlıurfa Bölgesi Futbol Hakemleri Sezonu Açtı

Şanlıurfa bölgesi hakemleri, 2012-2013 sezonunu GAP Arena Stadı’nda yapılan törenle açtı.Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor...

Şanlıurfa bölgesi hakemleri, 2012-2013 sezonunu GAP Arena Stadı’nda yapılan törenle açtı.

Törene Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, ŞURED Başkanı Kamil Türkmen, Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Alp, Futbol İl Temsilcisi Abdurrahman Çadırcı, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Abdullah Canbeyli, Bölgesel Hakem Kurulu Üyesi Habeşi Bilal Kutlu, İl Hakem Kurulu Başkanı Bekir Boz, kurul üyeleri hakem ve gözlemciler Derneği Başkanı Serhat Nadas ile yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra üst klasman yardımcı hakemleri ulusal hakemler, ulusal yardımcı hakemler, bölgesel hakemler bölgesel yardımcı hakemler, il hakemleri ve gözlemciler hazır bulundu.

Reklam
Reklam

GAP Arena Stadı’ndaki törende Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, hakemlerin her zaman yanlarında olduklarını ve GAP Arena Stadı’nın sorumluluğunu hakeme teslim ettiklerini belirterek sezon açılışının hayırlı olması temennisinde bulundu. Öte yandan 2011-2012 sezonunda bir üst klasmana terfi eden hakem ve gözlemcilere başarı belgesi verildi.

Şanlıurfa bölgesinde 2’si üst klasman olmak üzere 3 ulusal hakem, 5 ulusal yardımcı hakem, 2 ulusal gözlemci, 4 bölgesel gözlemci,11 bölgesel hakem olmak üzere 51 hakem 30 civarında HİF Hakemi ve 19 gözlemci bulunuyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz