Şanlıurfa Cezaevi Önünde Açık Görüş Kuyruğu

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde açık görüş izninin çıkmasının ardından mahkum yakınları cezaevine akın etti....

Şanlıurfa E Tipi Kapalı Cezaevi'nde açık görüş izninin çıkmasının ardından mahkum yakınları cezaevine akın etti.

Cezaevi önünde açık görüşe gelen tutuklu ve hükümlü yakınları içeri girmek için adeta birbirleri ile yarışıyor. Saat 10.00’da başlayan görüşmeler sırasında fenalık geçirenler oldu. Sabahın erken saatlerinde cezaevi önüne geldiklerini dile getiren mahkum ve tutuklu yakınları, "Dört gündür görüşmek için burada bekliyoruz. Hiç haber alamadık. Sıra bize geldi, birazdan içeriye gireceğiz. İçerideki yakınlarımızı göreceğimiz için sevinçliyiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öte yandan cezaevi şartlarına sitem eden tutuklu ve mahkum yakınları cezaevi içerisinde hava sıcaklıklarının 55-60 dereceye ulaştığını belirtti. Kimileri de yaşananların zulüm olduğunu ileri sürdü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: