Şanlıurfa Chp’den Kınama

Cumhuriyet Halk Partisi İl Saymanı Ahmet Budak, Hatay Dörtyol'daki polislere yapılan 'açık' teşhis olayı ve...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Saymanı Ahmet Budak, Hatay Dörtyol'daki polislere yapılan 'açık' teşhis olayı ve Malatya Sürgü beldesinde Alevi aileye yapılan saldırıyı nefretle kınadıklarını belirtti.

CHP İl Saymanı Ahmet Budak, Hatay Dörtyol’da AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu’nun oğlu İstemi Kağan Türkoğlu’nun tartıştığı polislerin sıraya dizilerek teşhis edilmesine tepki gösterdi.

Polislerin, ülkenin huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalıştığını vurgulayan Budak, "Hatay’da polislere yapılan 'açık' teşhis olayını gördüğümüz zaman içimiz karardı. Tasvip etmediğimiz bu olay karşısında, halen birilerinin cezalandırılmamış olması bizleri bir o kadar üzüyor. İşte AKP iktidarının diktatör olduğunu bir defa daha halkımızın görmesini isteriz. Bu konuda Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı'nın neden sessiz kaldığına da bir anlam veremedik" dedi.

Reklam
Reklam

Budak, oy uğruna Türkiye’nin emniyet güçlerini aşağılamaya hiç kimsenin hakkı olmadığına dikkat çekerek, "Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu korku imparatorluğuna asla müsaade etmeyeceğiz. Tüm halkımızın bu konuyu bilmesini isteriz" diye konuştu.

Bu arada Malatya Sürgü’de Alevi aileye yapılan saldırı olayına da değinen Budak, "CHP İl Teşkilatı olarak her iki olayı nefretle kınıyor, bu olayların tekrardan yaşanmamasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz