Şanlıurfa Çiçeklerle Güzelleşiyor

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin en işlek caddesi olan Divan yolundaki orta refüjleri...

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin en işlek caddesi olan Divan yolundaki orta refüjleri çiçeklerle süslüyor.

Şanlıurfa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehrin çeşitli kavşakları ve refüjlerinde çiçek ekimini aralıksız sürdürürken, ekilen çiçeklerin sonbahar çiçekleri olduğunu belirten belediye çalışanları, şehrin muhtelif yerlerinin tüm kesimine çiçek ekeceklerini söyledi. Belediye çalışanları, "Divan yolu üzerinde bulunan kavşak ve orta refüjlerde estetik ve görselliği ile bir bütünlük oluşturan muhteşem sanat yapıları ortaya koyarak, kente ayrı bir hava katıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Şanlıurfalı vatandaşlar da teşekkürlerini dile getirerek, "Şanlıurfa Belediyesi'nin kentin güzel görünümü için bu tür çalışmalarını olumlu karşılıyoruz. Şanlıurfa’nın çiçeğe bürünmesi kenti daha güzel görünüme kavuşturuyor. Şanlıurfa’ya gelen yerli ve yabancı turistlerin kentimizi güzel bir şekilde görmesi, Şanlıurfa’nın prestijini de arttıracaktır" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz