Şanlıurfa Emniyeti Fuhuşa Göz Açtırmıyor

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, yabancı uyruklu hayat kadınlarına yönelik yapılan operasyonda,...

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, yabancı uyruklu hayat kadınlarına yönelik yapılan operasyonda, 3 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, yabancı uyruklu hayat kadınlarının yakalanıp sınır dışı edilmesi yönünde çalışma başlatan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri tarafından, gece geç saatlerde Bahçelievler semtinde bir emlakçı dükkanına baskın düzenlendi. Yapılan baskında dükkanda ayrı bir bölüm olarak kullanılan odada, Moldova uyruklu bir hayat kadınının barınarak kentte fuhuş yaptığı öğrenildi. Operasyonda, fuhuş yaptıran M.Ç. isimli emlakçı şahıs, bir müşteri ve Moldova'da hemşirelik yapan hayat kadını gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Gözaltına alınan yabancı uyruklu hayat kadını, Şanlıurfa M. Akif İnan Araştırma Hastanesi'nde alınan sağlık raporunun ardından sınır dışı edilirken, gözaltına alınan 2 kişi ise ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

Öte yandan, Asayiş Şubesi Ahlak Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonlarda yakalanan 3 hayat kadınının sağlık kontrolünde, Hepatit virüsü taşıdığı ortaya çıkmıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: