Şanlıurfa Gezisinden Dönen Muhtarlar Başkan Özden’e Teşekkür Ziyareti

Çubuklu muhtarlar, Belediye Başkanı Lokman Özden’e yapılan hizmetler ile Şanlıurfa ve Mardin’e düzenlenen gezisi için...

Çubuklu muhtarlar, Belediye Başkanı Lokman Özden’e yapılan hizmetler ile Şanlıurfa ve Mardin’e düzenlenen gezisi için teşekkür plaketi verdi.

Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen gezi programları ile otobüsle Şanlıurfa'ya ve Mardin’e giden Çubuklu muhtarlar Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özde ile bir araya geldi. Tarihi ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Urfa'yı ve Mardin’i gezip gören muhtarlar, hem gördüklerini Başkan Özden ile paylaştı hem de teşekkürlerini iletti.

Çubuk Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Çakır ve beraberindeki muhtarların makamındaki ziyaretinde konuşan Başkan Özden, konuşmasında eğitimin ve kültürün önemine vurgu yaptı. Bölgelerinde kanaat önderleri konumunda olan muhtarların eğitime önem vermeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Özden, Çubuk Belediyesi tarafından düzenlenen gezilerin, bölge insanları arasında kaynaşma, eğitim ve kültür gezileri olduğunun da altını çizdi.

Reklam
Reklam

Çanakkale başta olmak üzere Konya, Şanlıurfa ve Mardin gibi ilere yapılan ziyaretlerine ayrı bir önem verdiklerini vurgulayan Başkan Özden, “Memleketimizin her bir köşesinin ayrı bir önemi ve değeri bulunmaktadır. Bu tür geziler sayesinde insanlarımız arasında kaynaşma ve birbirlerini daha çok tanıma fırsatı sağlanmış olur. Ülkemizin birliği, dirliği ve beraberliği için bu gezileri önemsiyoruz. Bizlerde davetimize icabet ederek, geziye katıldığınız için sizlere teşekkür ederiz” dedi.

Plaketten dolayı teşekkür eden Başkan Özden, kendisine verilen plaketi tüm belediye ve ilçesi adına aldığını sözlerine ekledi.

Ziyarette Başkan Özden’e yapılan hizmetler ile Urfa ve Mardin gezisinden dolayı teşekkür plaketi veren Muhtarlar Dernek Başkanı Çakır, Peygamberler diyarına yapılan yolculuk boyunca çok duygulu anlar yaşadıklarını ve her kesin hayatında mutlaka bir kez bu mübarek yerleri görmesi gerektiğini söyledi. Gezinin en önemli etkilerinden birinin de muhtarlar arasında kaynaşma sağlaması olduğunu vurgulayan Çakır, “Tüm muhtarlar adına ben size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Hayatımda ilk defa gitme fırsatı bulduğumuz Urfa ve Mardin’den hepimiz çok etkilendik. Yöre insanları ile tanıştık ve kaynaştık. Biz o kadar çok mutlu olduk ki bunu anlatamam” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ziyarette sırayla duygu ve düşüncelerini anlatan muhtarlar, seyahat esnasında yaşadıkları ilginç anılarını da paylaşırken, daha sonra birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: