‘Şanlıurfa İçin çalışıyordu dersiniz’

'Urfa için, Urfa sevgisiyle çalışan bir Fakıbaba vardı dersiniz’…

Şanlıurfa’da dün saat 10.30’da Abide Kavşağı Projesi’nin temel atma töreni geniş katılımla yapıldı. Açılış törenine; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti milletvekilleri ile Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in yanı sıra çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

Törene katıldığı halde görmezden gelinen bir isim daha vardı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba…

Reklam
Reklam

Yaklaşık bir saat boyunca devam eden törende ne Fakıbaba’nın ismi anıldı ne de kendisine söz verildi. Tüm gözler Belediyecilik alanında bir çalışma yapıldığı için Fakıbaba’yı arıyordu, konuyla ilgili detayları ondan bekliyordu. Cumhurbaşkanı, Bakanlar, Vali konuştu ancak Fakıbaba’ya söz hakkı tanınmadı. Açılış diye gelinen programda siyasiler yine siyaset yaptı. 90 yıllık Cumhuriyet tarihinde yapılanlarla kendi yaptıklarını kıyasladılar. Hem de o zaman 1000 liraya kaç altın alınabiliyordu. Şimdi 1000 liraya kaç altın “alınamıyor” hesabını yapmadan rakamsal veriler üzerinden siyasi şov yaptılar.

Konuyla ilgili bu konuda değerlendirme almak istedik. Başkan Fakıbaba bu durumun haber yapılmasını istemedi ve şöyle konuştu, “Şanlıurfa için yaptıklarımı reklama çevirmedim. Çocuklarınıza Urfa’yı seven, Urfa için, Urfa sevgisiyle çalışan bir Fakıbaba vardı dersiniz’ yanıtını verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: