Şanlıurfa 'şanlı'nın yıldönümünü kutluyor

Kurtuluş Savaşı’nda düşman işgaline karşı verdiği mücadeleyle şehri işgalden kurtarıp ülkeye örnek olan Urfa’ya bu...

Kurtuluş Savaşı’nda düşman işgaline karşı verdiği mücadeleyle şehri işgalden kurtarıp ülkeye örnek olan Urfa’ya bu mücadele karşısında TBMM (Türkiye Büyük Millet Meclisi) tarafından Şanlı unvanının verilişinin 27. yılı münasebetiyle Şanlıurfa Valiliği önünde bir tören düzenlendi.
Çelenklerin Atatürk Anıtına konulmasıyla başlayan tören, istiklal marşının okunması ve saygı duruşu ile devam etti. Öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine belirten şiirlerin okunduğu kutlama töreninde Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan’ın kutlama mesajı da okundu.
Tören, Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba’nın günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmayla sona erdi. Törene Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, 20. Tugay Komutanı Veli Tarakçı ve Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile daire amirleri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz