Şanlıurfa Vakfı'ndan Başkan Genç'e Ziyaret

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı Mersin Şube Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir...

Merkezi Ankara'da bulunan Şanlıurfa Vakfı Mersin Şube Başkanı Hamit İzol ve yönetim kurulu üyeleri, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'i makamında ziyaret ettiler.

Vakfın açılış amacı ile ilgili açıklama yapan İzol, kısa zamanda örnek teşkil edecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi. Şanlıurfa Vakfı'nın, şimdiye kadar sayısız faydalı işler gerçekleştirdiğini vurgulayan İzol, "Biz de Mersin Şanlıurfa Vakfı olarak, bu yararların ağlarını geliştirip, benzer çalışmalar yürütmek istedik. Yakın zamanda sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunarak burada yaşayan Urfalı hemşerilerimiz başta olmak üzere, Mersinli kardeşlerimizle her türlü yardım yapmaya hazırız. Yönetim kurulumuz, daha önceden benzer kuruluşlarda çalışmış şahıslardan oluşmaktadır. O yüzden bu işi çok iyi yapacağımızdan kuşkumuz yok. Vakfımızın hayırlı güzellikler yaşatması için mücadele edecektir. Çalışmalarımız öncelikli olarak geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitimine katkı sağlamakla birlikte yoksul ve muhtaçlara da yardım eden bir kuruluş olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, yasal kanun çerçevesinde fahri bir Urfalı gönüllüsü olarak her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Burada önemli olan şeyin, insana hizmet vermek olduğunu kaydeden Genç, "Bu bir gönül işidir. Bizlerde bu görevde yer almak isteriz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: