Şanlıurfa, Yeni Eğitim Sistemine Hazır

ŞANLIURFA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, yeni eğitim sistemine hazır olduklarını bildirdi.

ŞANLIURFA (A.A) - İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala, yeni eğitim sistemine hazır olduklarını bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala başkanlığında, birim müdürlerinin katılımıyla 2012 - 2013 Eğitim ve Öğretim Yılı Hazırlık Toplantıları kapsamında "inşaat ve yatırım" konuları değerlendirildi.

İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Süngü, kentteki eğitim kurumlarına ilişkin inşaat, yatırım ve istatistiki bilgileri katılımcılarla paylaştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala da kentteki eğitim binalarının fiziki şartlarının iyi olduğunu ancak yeterli olmadığını belirtti.

Reklam
Reklam

Kurumdaki görevli personelin daha fazla enerji harcaması gerektiğine inandığını ifade eden Pala, rehavete kapılanlara yer olmayan, önemli ve hayati bir sahada görev aldıklarına dikkati çekti.

Pala, toplumu şekillendiren fertlerin yetiştiği bir alanda hassas olmaları gerektiğini vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Bu toplantılar aracılığıyla ilimizdeki eksiklikleri tespit edip, giderebilmek için el birliğiyle çalışıyoruz. Yeni eğitim sistemiyle ilgili hazırlıklar tamamlandı. Ufak tefek eksiklikler var, onu da eğitim - öğretim yılının başlangıcına yetiştireceğiz. İnşallah önümüzdeki eğitim - öğretim yılına yeni projelerle, yeni bir heyecanla başlayıp kurum olarak başarılara imza atarız."

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz