Şanlıurfa'da 3 Albümün Tanıtım Galası Yapılacak

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa, gelecek hafta 3 albümün tanıtım galasına ev sahipliği yapacak.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa, gelecek hafta 3 albümün tanıtım galasına ev sahipliği yapacak.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde, "Kısaslı Aşık Sefai Urfa Kısas Cem Deyişleri" ve "Urfa Tasavvuf Müziğinde Kazancı Bedih" ile "Urfa Tasavvuf Müziğinde Akif Hoca" adlı albümlerin tanıtımı galası gerçekleştirilecek.

Etkinlikler, 8 Ekim Salı günü saat 20.30'da "Kısaslı Aşık Sefai Urfa Kısas Cem Deyişleri Albüm Galası, Müzik Dinletisi ve Semah" gösterisi ile başlayacak.

10 Ekim Çarşamba günü saat 20:00'da aynı yerde "Urfa Tasavvuf Müziğinde Kazancı Bedih" anısına hazırlanan albüm galası ve ilahi dinletisi sunulacak.

Reklam
Reklam

Etkinlikler, 12 Ekim Cuma günü Saat 20:00'da "Urfa Tasavvuf Müziğinde Akif Hoca" anısına hazırlanan albüm galası ve ilahi dinletisi ile sona erecek.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz