Şanlıurfa'da 43 Bin 920 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Şanlıurfa’da 4 ayrı araçta yapılan aramada, 43 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ile 144...

Şanlıurfa’da 4 ayrı araçta yapılan aramada, 43 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ile 144 bin adet kaçak sigara sarma kağıdı ele geçirilirken, olaya karışan 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şanlıurfa-Mardin yolu ile Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu üzerinde uygulama yaptı. Polis ekiplerinin şüphelendikleri 4 aracı durdurarak yaptıkları aramada, 43 bin 920 paket kaçak sigara ile 144 bin adet kaçak sigara sarma kağıdı ele geçirildi. Olaya karışan İ.A., M.K.K., Ş.G., O.Y. ve Ç.B. gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 şahıs, ifadeleri alınmak üzere Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: