Şanlıurfa'da 700 Kilogram Bozuk Et Ele Geçirildi

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da yapılan denetimlerde 700 kilogram bozuk et ele geçirildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'da yapılan denetimlerde 700 kilogram bozuk et ele geçirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ekiplerinin zabıta ve polis ekibiyle birlikte Haşimiye Meydanı'ndaki kasap dükkanları ve depolarında yaptığı kontrollerde, 200 kilogram bozuk et bulundu.

Eyüp Nebi Mahallesi'ndeki bir depoda inceleme yapan ekipler, soğuk hava deposuna gizlenmiş 400 kilogramı bozuk, 100 kilogramı da kaçak olmak üzere 500 kilogram et tespit etti.

El konulan ve bir araca yüklenen etler, işlemlerin tamamlanmasının ardından imha edilecek.

Reklam
Reklam

Denetimlerle ilgili bilgi veren Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Yeşilnacar, kentteki kasap ve soğuk hava depolarında inceleme yaptıklarını belirterek, "Bir depoda 500 kilogram ete el koyduk. Burada kaçak olarak lahmacun yapmaktalar. Hijyenik olmadığından dolayı hem etlere el koyduk hem de ilgililer hakkında da yasal işlem yaptık" dedi.

Yeşilnacar, vatandaşların yeyip içtiklerine dikkat etmesi gerektiğini de kaydetti.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: