Şanlıurfa'da Asfalt Sezonu Açıldı

Şanlıurfa Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından bozuk yollarda asfalt çalışmaları başlatıldı.

Şanlıurfa Belediyesi ve İl Özel İdaresi tarafından bozuk yollarda asfalt çalışmaları başlatıldı.

Havaların sıcak olması ile beraber asfalt sezonunu açan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri, Şanlıurfa Belediyesi ile ortaklaşa sezonun ilk asfaltını vilayetin yanında bulunan park sahasının asfaltını yaparak sağladı. Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Yardımcı-Turluk (Eski Harran Yolu) yolunun bozuk olan kısımlarının yama çalışması yapılarak, ikinci kat asfalt yapılması için çalışmalar tamamlandı. Genel Sekreter Uğur Büyükhatipoğlu, bölgeye giderek Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Yaşar Fırat'tan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Reklam
Reklam

Uğur Büyükhatipoğlu, bu çalışmalara aralıksız devam edileceğini belirterek, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in talimatları ile ekiplerin daha sıkı çalışması için vardiyalı sisteme geçileceğini, bu yıl diğer yıllara nazaran daha fazla köy yolunu asfalt yola kavuşturarak, vatandaşları ulaşımda refaha kavuşturmayı planladıklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz