Şanlıurfa'da Da Memurlar Grev Yaptı

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası ve Kamu-Sen’e bağlı memurların, tüm Türkiye'deki 1 günlük iş bırakma...

KESK'e bağlı Büro Emekçileri Sendikası ve Kamu-Sen’e bağlı memurların, tüm Türkiye'deki 1 günlük iş bırakma eylemine, Şanlıurfa'daki memurlar da katıldı.

Vergi dairesi önünde sabah saatlerinde toplanan grup, 1 günlüğüne iş bıraktı. Davullu-zurnalı eylem yapan grup daha sonra, basın açıklaması düzenledi. Büro Emekçileri Sendikası Şanlıurfa Şube Başkanı Ahmet Seyarcı yaptığı basın açıklamasında, memurların çalışma koşullarının iyileştirilmesini istedi. Seyarcı, hak kayıpları ve personel yetersizliği nedeniyle, yaşanan iş yoğunluğu sorunlarının çözümü için adım atılmadığını iddia etti. Grup, basın açıklamasının ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: