Şanlıurfa’da eroin operasyonu:2 gözaltı

Şanlıurfa’da Güven Timleri tarafından düzenlenen operasyonda toplam 38 gram satışa hazır halde 49 Paket eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa’da Güven Timleri tarafından düzenlenen operasyonda toplam 38 gram satışa hazır halde 49 Paket eroin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Şanlıurfa’da torbacı diye tabir edilen uyuşturucu temincilerinin bilgisini alan Güven Timleri operasyon için çalışma başlattı. İl genelinde eroin ticareti yapan şahısları takibe alan polis, Dedeosman Mahallesinde bulunan bir ikamette arama yaptı. Yapılan aramalarda satışa hazır halde toplam ağırlığı 38 gram olan 49 paket esrar maddesi ele geçirildi.

Reklam
Reklam

ŞANLIURFA’DA EROİN BAĞIMLILARI ARTTI MI?

Olayla ilgili İbrahim A. Ve Sedat R. Adlı 2 zanlı gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların üzerinde uyuşturucu ticaretinden temin edilen 800 liraya polis el koydu. İbrahim A. Ve Sedat R. Adlı 2 zanlı emniyette alınan ifadelerinin ardından Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Bu olayın ardından son bir ay içerisinde 3 üncü kez eroin ticareti yapan şahıslar suç unsurları ile birlikte yakalandı. 30 Ocak tarihinde torbacılara yönelik yapılan operasyonda 11 kişi gözaltına alınmıştı. Kısa süre içerisinde yapılan 3 operasyonda eroinin Şanlıurfa’da sıkça rastlanmaya başladığı dikkatlerden kaçmazken eroin bağımlıları arttı mı sorusunu da akıllara getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: