Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonları

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonlarda; çok sayıda...

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği tarafından yapılan operasyonlarda; çok sayıda kaçak sigara, kaçak akaryakıt ve kaçak cep telefonu ele geçirilirken, 12 kişi de gözaltına alındı.

19 BİN 636 LİTRE KAÇAK AKARYAKIT

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından, Eski Bozova yolu üzerinde bulunan Mehmetçik köyü karşısında park halindeki bir kamyonun kasasında 19 bin 636 litre kaçak akaryakıt, 2 tank, 1 santrifüj ve 1 elektrik sayacı ele geçirilirken kamyona da el konuldu.

Reklam
Reklam

SİVEREK'TE 13 BİN 760 KARTON KAÇAK SİGARA

Siverek’in Alanyurt köyü yakınlarında bir römork ve su deposunda ekiplerce yapılan operasyonlarda, toplam 13 bin 760 karton kaçak sigara ele geçirildi.

Ayrıca, Şanlıurfa kent merkezinde Sarayönü Caddesi'nde bulunan pasajda sabah yapılan operasyonda 5 iş yerinde toplam 670 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlar Büro Amirliği'nce yapılan operasyonlarda toplam 12 kişi de gözaltına alınırken, olaylarla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: