Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonları: 4 Gözaltı

ŞANLIURFA, Kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, Akçakale'nin Erecek Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonette 25 bin sigara ele geçirdi.

ŞANLIURFA, Kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, Akçakale'nin Erecek Mahallesi'nde şüphe üzerine durdurduğu bir kamyonette 25 bin sigara ele geçirdi. Suriye'den getirildiği belirlenen sigaralara el koyan jandarma, kamyonette bulunan M.A. ile M.D.'yi gözaltına aldı.
Birecik'in Konak Mahallesi'nde bir eve yapılan baskında ise jandarma ekipleri 87 kilo esrar ile 1 tüfek ve 2 uzun namlulu tüfeğe ait şarjör ele geçirildi. Esrar ve tüfeğe el koyan jandarma, evde bulunan A.Ç. ve L.Ç.'yi gözaltına alarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürdü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: