Şanlıurfa'da Kaçakçılık Operasyonu

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'daki 4 ayrı kaçakçılık operasyonunda, 43 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ile 144 bin bağ sigara

ŞANLIURFA (A.A) - Şanlıurfa'daki 4 ayrı kaçakçılık operasyonunda, 43 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara ile 144 bin bağ sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa-Mardin karayolunun otoban girişinde uygulama noktası oluşturan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) şubesi ekiplerince durdurulan kamyonet ile 2 otomobilde yapılan aramada 43 bin 920 paket gümrük kaçağı sigara bulundu.

Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun kent merkezi girişinde oluşturulan arama noktasında da bir otomobilde 144 bin bağ gümrük kaçağı sigara sarma kağıdı ele geçirildi.

Reklam
Reklam

4 ayrı operasyond 5 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: