Şanlıurfa'da Kardeşler Arasında Bıçaklı Kavga: 1 Ölü

- ŞANLIURFA’da, 45 yaşındaki Veysel Yaşar'ın para anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı 3 kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı. Aralarında para

- ŞANLIURFA’da, 45 yaşındaki Veysel Yaşar'ın para anlaşmazlığı nedeniyle tartıştığı 3 kardeşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Olay anı, güvenlik kameralarına yansıdı.
Aralarında para anlaşmazlığından husumet bulunan 4 kardeş, pazartesi günü Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir otoparkta karşılaştı. Yaşar kardeşler arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada bir kişinin elinde tabanca olduğu görülürken, diğer 2 kişi de bıçaklarla Veysel Yaşar’a saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile kanlar içerisinde yere yığılan Veysel Yaşar, ağır yaralanırken, 3 kardeşi olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ağır yaralı olarak Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürülen Veysel Yaşar, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.
Olayla ilgili inceleme başlatan polis ise otoparktaki güvenlik kamerası kayıtlarına el koydu ve kaçan 3 kardeşin yakalanması için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: