Şanlıurfa’da Kaza: 3 Yaralı

Şanlıurfa-Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.Olay, Şanlıurfa-Mardin karayolunda meydana geldi. İddiaya göre,...

Şanlıurfa-Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Olay, Şanlıurfa-Mardin karayolunda meydana geldi. İddiaya göre, 33 BNP 43 plakalı TIR, lastiği patlaması sonucu karşı yönden gelen M.D. yönetimindeki 63 DP 099 cip ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle TIR devrilirken, cip ise paramparça oldu. Cip içerisine bulunan N.D. ve H.D. olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine olası bir patlamanın önlenmesi için itfaiye ekipleri çağrılırken, polis ekipleri de ikinci bir kaza meydana gelmemesi için çevrede önlem aldı. Aracının başına gelen ve cipini parçalar halinde gören M.D., sinirini cipe tekme atarak çıkarmak istedi.

Reklam
Reklam

Olayla ilgili soruşturma sürerken, kazaya sebep olan ve ismi öğrenilemeyen TIR şoförü, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Hafif sıyrıklar alan cip sürücüsü ise daha sonra kendi imkanlarıyla hastaneye gitti.

Kaza yapan araçlar daha sonra polis ekipleri tarafından çağrılan vinç ve çekicilerle kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: