Şanlıurfa’da korkutan yangın!

Şanlıurfa’da bir ilköğretim okulu bitişiğinde meydana gelen yangın, korku ve heyecan dolu anların yaşanmasına yol açtı…

Direkli Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim okulu yanında bir boş depoda çıkan yangın korku ve panik dolu anlar yaşanmasına yol açtı.

Yangın saat 16.00 sıralarında Direkli Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman İlköğretim Okulu bitişiğindeki bir evin odun deposunda çıktı. Bir anda alev alan odunluktan dumanlar çıkmaya başladı. Durumu fark eden mahalle sakinleri itfaiyeye haber verdi. Yükselen alev ve dumanların ilköğretim okuluna yakın olması sebebiyle çok sayıda öğrenci korkarak sınıflarına kaçarken, bazı öğrenciler de olayı izlemeyi tercih etti. Alanda görev alan ekipler kısa sürede yangını kontrol altına alırken, sağlık ekipleri de hazır bekletildi. Polis ekipleri sık sık yangını meraklı gözlerle takip eden vatandaşlara dağılın uyarısında bulunmak zorunda kaldı. Yangının çıkış nedeni henüz tespit edilmezken bu konuda başlatılan çalışma devam ediyor. Can kaybının yaşanmadığı olayda yaklaşık 300 lira değerindeki odun küle döndü. Soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz