Şanlıurfa'da olaylı yıkım

Şanlıurfa'da, kaçak yapıların yıkımı sırasında gergin anlar yaşandı. Polis, taşla saldıran gruba tazyikli su ve...

Şanlıurfa'da, kaçak yapıların yıkımı sırasında gergin anlar yaşandı. Polis, taşla saldıran gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti.

Şanlıurfa Osmanlı Mahallesi'nde kaçak inşa edildiği belirtilen 40 civarında yapının yıkımı için sabah saatlerinde polis ekipleriyle bölgede çalışma başlatıldı. 300 polisin çevrede güvenlik önlemi almasının ardından yıkıma başlayan ekip tepki gördü. Ekiplere taş ve metal cisimlerle saldırmak isteyenlere tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edildi. Gerginlik sırasında aralarında polis memurlarının da bulunduğu bazı kişiler atılan taşlardan yaralandı. Olaylarda 2 kişi gözaltına alındı. Polisin müdahalesiyle kontrol altına alınan olayın ardından ekipler yıkım işlemine devam etti. Yıkımların önümüzdeki günlerde de süreceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz