Şanlıurfa’da sağanak yağış uyarısı

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı duyarlı olması istendi.Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi.

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiği belirtilerek, vatandaşların sel ve su baskınlarına karşı duyarlı olması istendi.
Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kent merkezi ve ilçelerinde akşam saatlerinden itibaren kuvvetli yağış beklendiği ifade edildi. Açıklamada, vatandaşların sel, su baskınları ve ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı duyarlı olması gerektiği vurgulandı. Açıklamada, “Akşam saatlerinden itibaren Güneydoğu Anadolu’da başlayacak olan sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerinden sonra Şanlıurfa ve ilçelerinde yerel olarak kuvvetli metrekareye 30-60 kilogram olması bekleniyor. Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz