Şanlıurfa'da Sgk Haftası

Sosyal Güvenlik haftası kutlamaları 13-19 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 9:30 da Atatürk Anıtı’na Çelenk...

Sosyal Güvenlik haftası kutlamaları 13-19 Mayıs 2012 Pazartesi günü saat 9:30 da Atatürk Anıtı’na Çelenk koyma töreni ile başladı.

Anıta çelenk konulmasının ardından Sosyal Güvenlik personeli, burada da tüm şehit mezarlarına karanfil koyup dua etti. Törene, Şanlıurfa SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, İl Müdür Yardımcıları ve İl Müdürlüğü'ne bağlı Merkez Müdürleri ve kurum personeli katıldı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şanlıurfa İl Müdürü Kaşif Kılıç, 13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak Sosyal Güvenlik Haftası'nda çeşitli etkinlikler gerçekleştireceklerini belirtti. SGK İl Müdürü Kaşif Kılıç, sosyal güvenlik kavramının toplumun tüm bireyleri tarafından bilinmesini sağlamak, toplumda ortak bir sosyal güvenlik bilinci oluşmasına katkı sunmak, vatandaşları yeni yasa ile ortaya çıkan hak ve yükümlülükler konusunda bilgilendirmek, kayıt dışı istihdam, kayıp ve kaçaklarla mücadelenin toplumun her kesimin görevi olduğunun altını çizmek amacıyla her yıl Sosyal Güvenlik Haftası'nı kutladıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: