Şanlıurfa’da Sıcaklar Etkisini Azaltıyor

Şanlıurfa'da Ramazan ayı süresince etkisini sürdüren hava sıcaklığı, bugünden itibaren etkisini azalttı. Hava sıcaklığı 45...

Şanlıurfa'da Ramazan ayı süresince etkisini sürdüren hava sıcaklığı, bugünden itibaren etkisini azalttı. Hava sıcaklığı 45 dereceden 40 dereceye düştü.

Ramazan ayı süresince çöl sıcaklarından dolayı kavrulan Şanlıurfa, bugün ve bayramda serin havaya kavuşacak. Şanlıurfa’da yaklaşık bir aydır 45 derecenin altına düşmeyen sıcaklık, bugünden itibaren 40 dereceye kadar düştü. Sıcaklıkların etkisinin bayramın 3'üncü gününe kadar azalacağı tahmin edilirken, Şanlıurfalı vatandaşlar sıcaklıkların etkisini kaybetmesiyle, bir nebzede olsa rahatladıklarını dile getirdi. Zorlu bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirten vatandaşlar, şöyle konuştular:

Reklam
Reklam

"Ramazan ayı süresince Şanlıurfa’da hava sıcaklığı 45 ile 50 derece arasında değişiyor, bu da bizi olumsuz etkiliyordu. Ya evimizde klima atlarında vakit geçiriyor, ya da ağaç gölgeliklerinde oturarak hem dinlenip, hem de iftar saatini bekliyorduk. Bugün Ramazan ayının son günü ve hava sıcaklığı biraz etkisini gidermiş durumda. Düne göre Şanlıurfa biraz serin. İnşallah bundan sonraki günlerde de hava serin olur. Havanın serin olmasıyla birlikte rahat bir şekilde bayram alışverişimizi de yapıyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz