Şanlıurfa’da TIR Ile Otomobil Çarpıştı: 5 Ölü, 2 Yaralı

Şanlıurfa’da otomobil ile TIR kafa kafaya çarpıştı. TIR, otomobili altına alarak onlarca metre sürükledi. Kazada...

Şanlıurfa’da otomobil ile TIR kafa kafaya çarpıştı. TIR, otomobili altına alarak onlarca metre sürükledi. Kazada 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 06.00 saatlerinde Şanlıurfa-Mardin kara yolunun 60. kilometresinde meydana geldi. İstanbul’dan Mardin’in Kızıltepe ilçesine gidecekleri öğrenilen ve 5 kişinin içerisinde olduğu otomobil ile karşı yönden gelen TIR, bir bölümünün çalışmalar nedeni ile kapalı olduğu Mardin yolunda kafa kafaya çarpıştı.

Talat A. yönetimindeki 47 AD 272 plakalı TIR, karşı yönden gelen İdris Tuncay idaresindeki 34 J 1644 plakalı otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada, otomobil içerisinde bulunan sürücü İdris Tuncay (22), Yusuf Tuncay (60), Yusuf Demirel (30), Semanur Özdemir (6) ve Ahmet Özdemir (30) feci şekilde hayatını kaybetti. Korkunç kazada kazazedelerin cesetleri parçalandı.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanan TIR şoförü Talat A. ve kardeşi olduğu belirtilen Selahattin A. Viranşehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yolu iki yönlü trafiğe kapattı. Otomobilde sıkışan cesetler ise itfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden çıkarıldı.

Cenazeler otopsi işlemi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Otomobilin hurdaya döndüğü olayda kaza mahalline gelen kazazede yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Otomobil sürücüsü İdris Tuncay’ın kaza sırasında yarı uykulu olduğu iddia ediliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: