Şanlıurfa’da Toplu Açılış Töreni

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik...

Şanlıurfa Belediyesi tarafından düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile küçük bir çocuğun diyalogu ilginç görüntülere sahne oldu. Konuşmasından sonra kürsüden inen Bakan Çelik, küçük bir çocuğun elini kaldırarak “Bakanım Çak” demesi üzerine Bakan Çelik de küçük çocuğa cevap vererek, “Çak” deyip, el çakıştılar.

Şanlıurfa Topçu Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Seydi Eyyüpoğlu, Emin Önen, Abdulkadir Gök, Mahmut Kaçar, Mehmet Akyürek ve Halil Özcan, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, kurum müdürleri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, temeli atılacak ve açılışı yapılacak projeleri anlatarak, kürsüyü Bakan Faruk Çelik’e bıraktı. Kürsüye çıkan Çalışma ve Sosyal Bakanı Faruk Çelik, “Büyük bir dayanışma içerisinde, Allah’ın izni ile vaat edilenler bir bir gerçekleştirilecek. Bundan da hiçbir endişeniz olmasın. Bugün burada temelini atacağımız, açılışlarını gerçekleştireceğimiz bütün tesislerin Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diliyorum. Belediye Başkanı ve ekibini ve emeği geçenlerin hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Bakan Çelik konuşmasından sonra kürsüden indiği sırada, küçük bir çocuk elini kaldırarak “Bakanım Çak” demesi üzerine Bakan Çelik’te küçük çocuğa cevap vererek, “Çak” deyip, el çakıştılar. Daha sonra küçük çocuk protokol masasının önünden ayrılarak kaybolurken, Bakan Çelik sandalyesine oturdu. Yapılan konuşmaların ardından, açılış törenine geçildi. Bakan Çelik ve protokol üyeleri, Köprülü Kavşaklar ve Yürüyen Merdiven Üst Geçidi, Yeşildirek Köprülü Kavşağı, Yürüyen Merdivenli Üst Geçit, Cengiz Topel Alt Geçidi, TOKİ Pazarı, Ulubatlı Mahallesi Çarşamba Pazarı, Selahattin Eyyübi Mahallesi Çarşamba Pazarı, Ertuğrulgazi Pazar Yeri, Eyüpkent Pazar Yapımı, Topçu Meydanı Kapalı Otopark ve Halepli Bahçe Park Yapım işinin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: