Şanlıurfa’da toz bulutu

Şanlıurfa’yı etkisi altına alan toz bulutu yaşamı olumsuz etkiliyor…

Şanlıurfa’da sıcaklarla birlikte yükselen toz bulutları yaşamı olumsuz etkiliyor. Lübnan, Filistin ve Suriye gibi Arap ülkeleri üzerinden çöl kumlarının sürüklenmesi şeklinde oluşan toz bulutları, kent merkezinin yanı sıra özellikle Akçakale ve Ceylanpınar gibi sınır ilçelerde etkisini arttırıyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre, toz bulutu bugün akşam saatlerine kadar etkisini sürdürecek. Yaşlılar ile nefes alma güçlüğü çeken vatandaşların uyarıları dikkate almaları isteniyor.

Reklam
Reklam

Vatandaşlar ise, “Şanlıurfa’da son yıllarda mevsim değişiklikleri nedeniyle toz butlu olayları sıklıkla yaşanıyor. Bu tür durumlara artık alıştık. Umarız bir an önce havalar düzelir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: