Şanlıurfa'da trafik kazaları: 5 yaralı

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

ŞANLIURFA (A.A) - Viranşehir'de meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Viranşehir-Mardin karayolu, Karakuzu köyü yakınlarında, Mehmet Kaya (39) yönetimindeki plakası tespit edilemeyen otomobil devrildi. Kazada yaralanan sürücü Mehmet Kaya ile araçtaki Remziye, Reşat ve Süreyya Kaya Viranşehir Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Yaralılardan durumu ağır olan Remziye Kaya Şanlıurfa'ya, Süreyya Kaya ise Mardin'e sevk edildi.

Bu arada kaza haberini duyup geldikleri hastane önünde fenalaşan bazı yaralı yakınlarına sağlık görevlilerince müdahale edildi.

Reklam
Reklam

Dörtyol mevkisinde ise plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Mahmut Çelikli'ye (67) çarparak olay yerinden kaçtı.

Vatandaşların yardımıyla Viranşehir Devlet Hastanesine kaldırılan Çelikli, ilk müdahalenin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: